חומרים (ל-14 מנות אישיות):
300 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
300 גרם חמאה חתוכה לקוביות
6 ביצים + 6 חלמונים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס קמח
ההכנה:
-
מחממים את התנור ל-160 מעלות. ממיסים את השוקולד עם החמאה בסיר כפול על אדים.
-
שמים בקערת מערבל את הביצים והחלמונים, מקציפים במהירות בינונית ומוסיפים את הסוכר בהדרגה. מקציפים כ-10 דקות עד שהתערובת תפוחה ובהירה והיא משלישה את נפחה.
-
יוצקים לאט ותוך כדי הקצפה את תערובת השוקולד החמימה (חשוב שיהיה חמים ולא פושר) אל קציפת הביצים ומערבלים מעט לקציפה אחידה. מוסיפים את הקמח בהדרגה, במהירות נמוכה ומערבלים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
-
יוצקים את התערובת לשקעים שבתבנית, כמעט עד שהם מלאים. אופים 13-15 דקות. העוגה מוכנה כאשר החלק העליון שלה יבש ויציב והיא מעט רכה כשלוחצים עליה. מצננים בתבנית 5 דקות מחוץ לתנור והופכים מיד על התבנית השטוחה. מניחים כל עוגה בזהירות על צלחת הגשה ומגישים חם עם קצפת וגלידה.
בתאבון!
לפרטים נוספים ניתן ליצור עימנו קשר בפלאפון- 052-6322348 או לבקר באתרנו : http://www.hamapal.co.il
כמו כן ניתן למלא טופס יצירת קשר ואנו נחזור אליכם בהקדם
המפל של ענבל http://www.hamapal.co.il
>